Şerifali Anaokulu

Şerifali‘deki ana okulumuz 300m2 çim bahçeye sahip olup çocuklarımız daha her zamankinden özgürdür.

Akıllı Çocuklar Anaokulu – Şerifali Anaokulu

Okulumuzun Genel Özellikleri

Anaokulumuz Şerifali’de  500 m2’lik bir alana kurulu, 2 katlı müstakil binası, 400 m2 kapalı ve 300 m2 doğal çim bahçeli olup (tamamı öğrencilerimizin kullanımında) inşaat aşamasında modern ve butik bir anaokulu olarak tasarlanmıştır. Okul binamız herhangi bir konut, iş yeri veya plazadan dönüşen bir bina olmayıp temelden tamamen anaokulu amaçlı inşa edilmiştir. Sanat ve resim atölyesi ile müzik-bale ve jimnastik etkinlikleri için çok amaçlı sınıfı bulunmaktadır. Öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişmeleri uzman psikoloğumuz tarafından devamlı olarak doğal ortamlarında gözlemlenmektedir. Çocuklarımız belirli aralıklarla özel hafta ve ulusal günlere uygun olarak dış gezilere, sanat atölyelerine, sinema ve tiyatroya götürülmektedirler.

Kolay Ulaşım

Şerifali Anaokulumuz konum olarak Tavukçuyolu, Ümraniye, Keyap, Modoko, İmes, Dudullu Organize Sanayi, Batı Ataşehir, Şerifali, Ataşehir bölgelerine son derece yakın bir konumda olup hem konut alanlarına hem de iş yerlerine yakınlığı nedeniyle velilere ulaşımda son derece kolaylık sağlamaktadır. Bu bölgelerde çalışan velilerimizin sabah işe giderken çocuklarını bırakıp, akşam iş çıkışı alabilmelerine imkan sağlamaktadır. Çalışan velilerimizin çokluğu nedeniyle anaokulumuz hafta içi 07:30-18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Şerifali’de bulunanan ana okulumuz aynı zamanda konum olarak Ataşehir Anaokulları arasındadır.

Şerifali anaokulu fiyatları için lütfen bize ulaşın

Çocuklarımıza yedirdiğimiz gıda maddeleri

Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiç bir ürünü, öğrencilerimize yedirmiyoruz.

The Oxford English for Pre-school

“Dünya insanı olma” gereğinin mutlak İngilizce dil bilgisinden geçtiğini çok iyi bilen ve bunu en temel felsefemiz olarak benimseyen anaokulumuz, yabancı dil eğitiminin daha okul öncesi dönemden başlaması gerekliliği ile dünyada en çok tercih edilen “The Oxford English for Pre-school” sistemini uygulamaktadır. İngilizce eğitimlerimiz bir yabancı ve bir yerli öğretmenimiz tarafından hergün olacak şekilde planlanmıştır.

Atalarımızın dediği gibi “ağaç yaş iken eğilir” felsefesini eğitim kalitemizden ödün vermeden aile samimiyetini koruyarak sağlıyoruz.

İletişim Formu

Lütfen Aşağıdaki formu eksiksiz doldurunuz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır.